كه فقط با داروهاي دكتر دومي كمي بهتر بود ولي تا يه قطره اش تموم شد مجدد گريه هاش برگشت به روز اول حالا موندم چه كار كنم راهنمايي كنيد لطفا يا اگر دكتر بهتري ميشناسيد معرفي كنيد بهم باتشكر
دکتر پس از تستهای لازم، و رفع شک در مورد بیماری های دیگر، ممکن است به کودک شما داروهای ضد نفخ (مانند قطره میلیکون) یا داروهای پروبیوتیک ( در موارد حساسیت غذایی به شیر خشک) بدهد.
سعی کنید همواره محیط خانه را خنک نگه دارید، دستگاه تنظیم کننده دما را به گونهای تنظیم نمایید که هوا همواره خنک باشد
سن ابتلا به بیماری پروانه ای معمولا از بدو تولد است اما در هر سنی قابل تشخیص است.
به هیچ وجه بیماری پروانهای قابل پیشگیری نمیباشد ولی شما به حد بیشتری میتوانید از به وجود آمدن عفونت و تاول جلوگیری نمایید.
قبل از تماس با تاول ها و یا تعویض لباس، دستان خود را بشویید.
این امکان وجود دارد که به عمل جراحی نیاز باشد. انتخابهایی که اغلب برای این وضعیت میتواند بیماری پروانه ای ای بی باشد، شامل موارد زیر میباشند:
بیماری پروانهای هیچ درمانی ندارد، هرچند ممکن است افراد مبتلا به شکلهای خفیف با افزایش سن بهبود پیدا کنند و هدف از اقدامات درمانی بهبود تاولها و پیشگیری از ایجاد تاولهای جدید است.
ممکنه نارسایی های دیگر یا حتی انسداد روده باشه و بسیار مهم است که خیلی سریعتر متوجه آن بشید و اقدامات لازم رو پزشک انجام بده.
یا هنگامیکه تصمیم میگیریم با جهان اطراف خود مهربانتر باشیم و به اطرافیان خود کمک کنیم، این تصمیم هم در آیندهی ما و هم در زندگی اطرافیانمان تاثیر میگذارد. فرد معتادی که با کمک و همیاری یک خیّر اعتیاد خود را ترک میکند، ممکن است بعدها زندگی خود را دگرگون کند و تبدیل به فردی تاثیرگذار و موفق شود.
بله، اپیدرمولیز بولوزا ارثی است و معمولاً در نوزادان یا کودکان خردسال ظاهر میشود.
بیماری پروانه ای جزو بیماریهای نادر در دنیا میباشد که پوست و مخاط بدن فرد را درگیر مینماید.
برطرف کردن تنگی مری: تاول و زخم در مری، منجر به تنگ شدن مری و در نتیجه اختلال در بلع میشود، بنابراین انجام عمل جراحی جهت گشاد کردن مری این مشکل را برطرف کرده و انتقال مواد غذایی را از دهان به معده تسهیل میکند، اما ممکن است این روش عوارضی مانند پارگی مری را به دنبال داشته باشد.
با یک متخصص تغذیه در مورد استفاده از مکمل ها برای به حداقل رساندن فقر مواد مغذی و ویتامین صحبت کنید.